Bel ons­čô× 0172-424886

Over ons

Bij Slagerij Ridder draait alles om passie voor kwaliteit en smaak. Sinds onze oprichting hebben we ons toegelegd op het leveren van hoogwaardige vleesproducten aan onze gewaardeerde klanten in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ons team van ervaren slagers selecteert zorgvuldig de beste stukken vlees van lokale bronnen, waardoor we kunnen garanderen dat elk product dat onze toonbank verlaat, voldoet aan onze hoge standaarden. Naast ons assortiment vlees bieden we ook ambachtelijke vleeswaren, huisgemaakte maaltijden en verse visproducten aan. Bij Slagerij Ridder staat persoonlijke service hoog in het vaandel. We luisteren naar de wensen van onze klanten en geven graag advies over snitten, bereidingswijzen en recepten. We heten u van harte welkom bij Slagerij Ridder, waar we streven naar niets minder dan een onvergetelijke culinaire ervaring.

Wij geloven in kwaliteit

Van de boer naar de slager

Sinds 1995

Ons verhaal

In 1996 besloot Marco Ridder zijn eigen slagerij te openen aan “de achterkant van de Aarhof”, naast de AH. Geleidelijk groeide Slagerij Ridder in winkelcentrum de Aarhof. Toen de metamorfoseplannen voor het Thorbeckeplein bekend werden, verhuisde de slagerij naar de huidige locatie in 2019.

In 2021 nam Sam Ridder de zaak over van zijn vader, Marco, en breidde de slagerij verder uit.

Op 1 mei 2024 is Slagerij Ridder overgenomen door Kevin Vermeulen (22 jaar), een ervaren vakman met een familieachtergrond in de slagerij. Hij streeft naar het succesvol voortzetten en uitbreiden van Slagerij Ridder.

Kwaliteit, deskundigheid, lekkernijen om van te watertanden

Onze missie

Bij Slagerij Ridder streven we naar het leveren van hoogwaardige vleesproducten, belegde broodjes, maaltijd soepen en uitstekende service. We selecteren zorgvuldig de beste ingredi├źnten, bieden een gevarieerd assortiment aan en streven naar een hechte band met onze klanten. Onze passie voor kwaliteit en smaak drijft ons elke dag.

Onze visie

Onze visie bij Slagerij Ridder is om d├ę bestemming te zijn voor liefhebbers van kwaliteitsvlees, belegde broodjes, maaltijdsoep en uitmuntende service. We streven ernaar om een vertrouwde naam te worden, bekend om onze verse, hoogwaardige producten, persoonlijke klantenservice en voortdurende streven naar verbetering en innovatie.

Onze producten

Bij Slagerij Ridder vind je een uitgebreid assortiment hoogwaardige vleesproducten, van sappige steaks tot smakelijke gehaktproducten, allemaal zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap bereid. Daarnaast bieden we een diversiteit aan ambachtelijke vleeswaren, huisgemaakte maaltijden en verse visopties. Geniet ook van onze heerlijke vers belegde broodjes en hartverwarmende maaltijdsoepen, allemaal met dezelfde focus op kwaliteit en smaak.

Ons team

Bij Slagerij Ridder vormt ons toegewijde team een hechte eenheid, gedreven door passie voor vakmanschap en uitmuntende service. Met ervaren slagers en vriendelijk personeel streven we naar niets minder dan 100% tevredenheid van onze klanten.

Google reviews

4.7 van 5 sterren

Top slagerij, kom er de laatste tijd vaak en valt nooit tegen.

Nette en goede slager, erg klant vriendelijk

lekker en van zeer goede kwaliteit