Bel ons­čô× 0172-424886

vlees

Dagelijks vers

vlees

Slagerij Ridder biedt een uitgebreid assortiment van de beste vleessoorten, zoals mals rundvlees, sappig varkensvlees en smaakvol lamsvlees. Onze toonbanken zijn elke dag gevuld met vers gesneden steaks, karbonades, gehakt en meer, allemaal zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap bereid. Of je nu op zoek bent naar een sappige biefstuk voor op de grill, een malse varkensfilet voor in de oven, of een smaakvolle lamsbout voor een feestmaal, bij Slagerij Ridder vind je altijd de perfecte optie voor jouw culinaire creaties. Kom langs en ontdek de hoogwaardige kwaliteit en versheid van onze vleesproducten!

BBQ vlees

Bij Slagerij Ridder vind je een uitgebreide selectie van sappig BBQ-vlees, perfect voor elke grillsessie. Voor de liefhebber hebben we extra grote stukken. Ontdek onze smaakvolle opties!

gourmet-, steengrill- en fonduevlees

Bij Slagerij Ridder vind je een verrukkelijke variatie aan gourmet-, steengrill- en fonduevlees, klaar om je speciale gelegenheden of gezellige avonden te verrijken. Laat je smaakpapillen verwennen!

Vleeswaren & worsten

Bij Slagerij Ridder vind je een smakelijke selectie van ambachtelijke vleeswaren en heerlijke worsten, perfect om je sandwiches en maaltijden op te fleuren. Kom proeven!

%

kwaliteit

Evenement of party?